SDC LOGO_grön.png


 

 
 

kundtjanst@sdc.se | Tel +46 60 16 87 00 | Fax +46 60 16 86 58
info@sdc.se | Tel +46 60 16 86 00 | Fax +46 60 16 86 39

Sök:

 

  
Topboxtexten skriver du här
 


 ‹ tillbaka

Affärsutvecklare

Arbetsuppgifter
Vi behöver förstärka med resurser som kan hjälpa oss att ansvara för dagens och morgondagens tjänster. 
I befattningen som affärsutvecklare har du ansvar för ett antal tjänster i SDCs tjänsteportfölj. Du ska se till att tjänsterna uppfyller och möter kundernas förväntan.
 
Du har rollen som ”Service Owner” och ansvarar för att aktivt driva affärsutvecklingen av tjänster över hela livscykelns faser från koncept genom design, transition och operation enligt ITIL.
 
I nära samverkan med marknaden samordnar och prioriterar du de aktiviteter som krävs inom ramen för din del av SDCs tjänsteportfölj. Du är ansvarig för tjänsternas ekonomi och ska kunna balansera efterfrågan på snabba förändringar mot långsiktig risk och stabilitet.
 
I nära samarbete med andra arbetar du med att identifiera behovet av nya tjänster och för att vidareutveckla portföljen.
 
Är du den vi söker?
Vi söker dig med god verksamhetskunskap om skogsnäringen och dess kunder. Du har relevant högskoleutbildning eller akademisk examen samt praktisk erfarenhet inom en eller flera av skogsnäringens processer:
 
• Anskaffa
• Leverera
• Mäta
• Producera
• Transportera
 
Du är utåtriktad, kommunikativ, marknadsorienterad och beslutsam, har goda ledaregenskaper, god förmåga till förhandling, förmåga att hantera konflikt och att uppnå konsensus.
 
Du har även god kunskap om ekonomi och redovisning samt ITIL-kompetens (minimum Foundation-nivå).
 
Vi tror att du är van att kommunicera muntligt och skriftligt både på svenska och engelska.
 
Kontaktperson
Har du frågor om tjänsterna som affärsutvecklare kan du höra av dig till Annica Edlund, 060-060-16 87 01, annica.edlund@sdc.se.

Skriv ut sidan


Ett_nummer_Kundtjänst_FMC_sdcse_2.png
SDCs_beslutsstruktur_276x94_.png
Entreprenörer_som_produktionsrapporterar.png



Om SDC

Varje år hanterar SDC information om virkesvärden för mer än 70 miljarder kronor. Från skördare, skotare, avlägg och lastbil till mätplatser, industrier och värmeverk – våra kunder vill ha exakta besked. De vill redovisa, planera, optimera, effektivisera, estimera och följa upp den egna affären.

På uppdrag av den samlade skogsnäringen håller vi koll på skogens data. Vi är informationsnavet i kedjan mellan skog och industri.

SDC Ek för

 

 Adress: Skepparplatsen 1, 851 83 SUNDSVALL
 Telefon: 060-16 86 00

 Kundtjänst: 060-16 87 00, kundtjanst@sdc.se

 Email: info@sdc.se

Följ oss

Facebook
LinkedIn